CELLULOSE M 100/50cm, farbos

Výprodej
Kód produktu: 00760

Obal Cellulose je vhodný zejména pro vařené a zauzené masné výrobky, ale i studenou cestou vyráběné zauzované výrobky.

Zobraz detailní popis
-20 %
Ušetříte
3,10 Kč
15,13 Kč
9,94 Kč
12,03 Kč s DPH
Skladem nad 100 ks
ks

Detailní popis

Bezešvé obaly na bázi přírodního materiálu celulosy. Mají vynikající vlastní smrštitelnost, nepropustnost obalů pro tuky, výbornou uditelnost, průhlednost a potiskovatelnost.

Specifikační body

Doporučení ke zpracování


Máčení - Přířezy krátce máčet (cca 10 sekund) - plně ponořené ve vodě. Po vyjmutí z vody počkat zhruba minutu, než budou
přířezy plněny. Doporučená teploty vody 20 - 40 stupňů Celsia, optimální teplota 28 stupňů Celsia.

 

Plnění a uzavírání - Roubík otevíráme na straně barevného klipu a plníme na doporučený kalibr. Uzavírání se provádí
na běžných klipovacích strojích. Nutno dbát na správnou velikost klipů. Plnicí trubka by měla být o něco menší než je otvor v roubíku.


Uzení- doporučená vlhkost při uzení 85%
Vaření - Ohřev na požadovanou teplotu v jádře
Chlazení - Výrobky po vaření zchladit na požadovanou teplotu v jádře (< 25°C). Vyvarovat se rychlého zchlazení a umístění v chladírenských boxech u ventilátorů.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!

Napište hodnocení
*
*