Dry Ager DX 1000 - Komora na zrání masa

Kód produktu: 05569

Dry Ager komora na zrání masa bez nutnosti přívodu vody 

Zobraz detailní popis
83 370,25 Kč
100 878,00 Kč s DPH
Skladem 2 ks
ks

Detailní popis

DRY AGER® je profesionální komora (lednice) na suché zrání masa, klobás, salámů i sýrů, Je určen jak pro komerční,tak i domácí využití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.

Doporučujeme sadu 4 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do komory. Sůl zajistí lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť

 

Obsah balení

  • Komora na zrání masa
  • Součástí Dry ageru je i 1ks nerezového ramena pro zavěšení masa na háky

Specifikační body

  • Dveře z nerezové oceli
  • izolační sklo ve dveřích s UV filtrem
  • Objem 435 l = 100kg masa
  • teplotní rozsah od 0ºC do 25ºC
  • elektronický regulátor vlhkosti od 60%-90% (bez připojení vody)
  • optimální proudění vzduchu přes filtr s aktivním uhlím
  • vnitřní LED osvětlení 
  • automatické odpařování a odmrazování
  • uzamykatelné dveře
  • možnost zavěsit na zeď
  • hmostnost: 90kg
  • šířka: 70cm
  • hloubka: 75cm
  • výška: 165cm
  • vnitřní rozměry: 138x54x56cm (V x Š x H)

Soubory ke stažení

Dry-Ager-DX 1000 Manual-cs pdf (1000.71 Kb)

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!

Napište hodnocení
*
*