Dry Ager DX 1000 - Komora na zrání masa

Dry Ager DX 1000 - Komora na zrání masa

Profesionální komora na suché zrání masa, klobás, salámů i sýrů vhodná jak pro komerční, tak pro domácí využití. Potěší nejen profesionální řezníky, ale všechny gurmány, kteří milují a dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.
Vaše cena bez DPH
0,00 Kč
Vaše cena s DPH
0,00 Kč
0
Dostupnost
Skladem posledních 1 ks
Typ položky
nevýrobní
Kód
05569

  

- Teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C
- Bez nutnosti přívodu vody
- Vhodná pro profesionální i domácí využití
- Uzamykatelné dveře z nerezové oceli
- Ve dveřích izolační sklo s UV filtrem
- Vnitřní objem 435 l (až na 100 kg masa)
- Vnější skříň v saténově černé barvě
- Elektronický regulátor vlhkosti od 60 % do 90 %
- Vnitřní LED osvětlení
- Automatické odmrazování i odpařování
- Optický i zvukový alarm
- Lze pověsit na zeď
- Vnější rozměry 1650 x 700 x 750 mm (V x Š x H)
- Vnitřní rozměry 1380 x 540 x 560 (V x Š x H)
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat