FASER 100/20 m transparent

Výprodej
Kód produktu: 04884

Obaly jsou vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry.

Zobraz detailní popis
-28 %
Ušetříte
109,94 Kč
388,05 Kč
229,84 Kč
278,11 Kč s DPH
Skladem 7 ks
ks

Detailní popis

Extrémně lehká loupatelnost obalu předurčuje tyto typy pro použití u nářezových výrobků a při výrobě zauzovaných šunkových výrobků.

Specifikační body

Máčení -

Přířezy krátce máčet (cca 10 sekund) - plně ponořené ve vodě. Po vyjmutí z vody počkat zhruba minutu, než budou přířezy plněny. Doporučená teploty vody 20 - 40 stupňů Celsia, optimální teplota 28 stupňů Celsia.

Plnění a uzavírání - Roubík otevíráme na straně barevného klipu a plníme na doporučený kalibr. Uzavírání se provádí na běžných klipovacích strojích. Nutno dbát na správnou velikost klipů. Plnicí trubka by měla být o něco menší než je otvor v roubíku.
Uzení- doporučená vlhkost při uzení 85%
Vaření - Ohřev na požadovanou teplotu v jádře
Chlazení - Výrobky po vaření zchladit na požadovanou teplotu v jádře (< 25°C). Vyvarovat se rychlého zchlazení a

umístění v chladírenských boxech u ventilátorů.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!

Napište hodnocení
*
*