Multibar - Přířez

Tento vícevrstvý vysokobariérový obal je vhodný pro všechny druhy vařených výrobků s prodlouženou trvanlivostí. Ideální obal pro výrobu šunky.

Zobraz detailní popis
Kód produktu Kalibr, Barva, Délka, Provedení Dostupnost Cena s DPH Cena bez DPH
03602 40 , bílá síťka , 50cm , přířez Skladem
4,94 Kč
4,08 Kč
ks
02596 120 , červená síťka , 50cm , přířez Skladem
6,65 Kč
5,50 Kč
ks
10350 120 , Průhledná , 50cm , přířez
8,47 Kč
7,00 Kč
ks

Detailní popis

Multibar = Polyamidový 5-ti vrstvý obal - svými vlastnostmi splňuje téměř všechny požadavky výrobců potravinářského průmyslu: stálost kalibru a stabilitu tvaru, vynikající smršťovací vlastnosti, excelentní barierové vlastnosti proti prostupu vodních par a kyslíku, vynikající přilnavost při zachování výborné loupatelnosti a nádherné barvy.

Specifikační body

Doporučení ke zpracování
Máčení- Roubíky až do máčení musí být uchovávány v uzavřených plastových pytlích, doba máčení cca 30 min.
přířezy, 40 min. roubíky, teplota vody cca 10 °C (při vysokém stupni řásnění a celoplošném potisku je nutné
prodloužit dobu máčení až na 60 min.).


Plnění a uzavírání-Roubík otevíráme na straně barevného klipu a plníme na doporučený plnící kalibr. Uzavírání
se provádí na běžných klipovacích strojích. Nutno dbát na správnou velikost klipů. Plnící trubka by měla být o něco menší než je otvor v roubíku.


Vaření/chlazení-Vařit na požadovanou teplotu v jádře, poté zchladit sprchováním na teplotu v jádře (< 25°C).
Vyvarovat se rychlému zchlazení a umístění v chladírenských boxech u ventilátorů.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!

Napište hodnocení
*
*